Butiksöppning och mingel i Södra Hunnamåla

by Åke Bengtsson (comments: 0)

Sara Martinsson
"Att driva eget på landsbygden är spännande och kul men även utmanande" berättar Sara som är inne på sitt andra år som egenföretagare.
 
Sara bor med sin familj, sambo David och tre döttrarna Moa 4år, Lovi 2,5år och Noor 3månader i Södra Hunnamåla. 
"Vi bara älskar vårt lilla torp som vi totaltrenoverat efter vårt köp årskiftet 14/15. Sambon är från Norrland men jag har starka band till Hunnamåla och Mien, har halva min släkt härute".
 
För 3,5år sedan blev Sara intresserad av att testa några hälsoprodukter hon blev rekommenderad. Hon blev så nöjd att hon valde att själv rekommendera vidare det till andra, som en hobbyverksamhet. Ganska omgående insåg dock Sara att hon ville utveckla och sedan sommaren 2014 har det varit hennes enda inkomst.
 
Tillsammans med att rekommendera hälso/hudvårdsprodukter så arbetar Sara aktivt med affärsutveckling, hon coachar andra att starta igång sina egna butiker. Det upplever hon funkar alldeles utmärkt ifrån Södra Hunnamåla.
"Ja tack vare tillgång till fiber så kan jag sköta mycket av arbetet hemifrån, tacksamt när man har småbarn".
 
Men det är först nu hon slår upp portarna för hennes egna butik hemma.
"Först nu i sommar, innan Noor föddes så blev ovanvåningen klar och det gjorde att jag fick min butik och kontor. Ska bli så kul att inviga den!"
 
Den 19 november mellan kl16-18 är det butiksöppning och mingel i Södra Hunnamåla och man är välkommen att titta in hos Sara.
"Ja alla är varmt välkomna, vore så kul om fler i bygden hittade till min butik. Det är produkter man använder dagligen, för insida som utsida, alltifrån schampoo, pumptvål och tandkräm till kosttillskott och träningsprodukter. Från gammal till ung, kvinna som man och även för våra fyrfotade vänner. En bas av naturlig Aloe Vera ifrån ett världsledande företag".
 
Sara kommer från och med 19 november att starta igång en insamling till Musikhjälpen 2017 - inga barn är till salu. Hon kommer skänka 15% av hennes försäljningsförtjänst.

Go back

Add a comment